Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson
Making memories last forever
logga.png

Blogg

Nytt år, ny hemsida

Nu har nästan en hel månad av 2018 gått, hur snabbt försvann inte januari? Nåväl, januari - som vanligtvis är min lugnaste månad har i år varit fullt upp. Först och främst har det varit så otroligt mycket att göra på universitetet. Sedan bestämde jag mig för att, mitt uppe i allt, åka till snön och Karlstad för att fotografera Thóralfur frá Præstsbæ. (Alltså vilken drömhäst han är, så nyfiken, snäll och mild, för att inte tala om vacker!) Tyvärr är min "stora" kamera hos kameradoktorn fortfarande, men min Nikon D500 fortsätter att överraska jämt och ständigt.

Väl tillbaka i verkligheten har en ny kurs som har börjat och tävlingarna börjar bokas in i sommar. Juli är proppfullt, nästan varje dag är fylld! Första veckan spenderas i Reykjavik, andra i Borlänge, tredje utanför Västerås och fjärde i Skara. Även maj och juni börjar bli lite välfyllda. Det är så roligt!

Nåja. Jag hoppas att ni tycker om min nya hemsida, jag har försökt hitta någonting jag känner mig nöjd med hur länge som helst. Äntligen börjar jag nöja mig något. Men som fotograf är det ju så det ska vara alltid sträva efter att kunna göra det ännu bättre nästa gång!

/Sofie