Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson
Making memories last forever
logga.png

Blogg

Möte och bokföring hela dagen lång!


Oj vilken fredag det blev! I går kväll fick jag ett väldigt spännande SMS som jag väntat på ett tag - tjoho. Jag bokade direkt in mötet och knappt 14 timmar senare satte jag mig lite smånervöst i foajen till Scandic Europa.

Mötet gick så bra! Jag är så stolt över mig själv och över hur långt jag kommit. Det är inte många år sedan jag hade noll självförtroende i allt jag gjorde.

 
Nöjd och glad efter mötet, så pass mycket att jag smällde till med en selfie mitt på stan!

Nöjd och glad efter mötet, så pass mycket att jag smällde till med en selfie mitt på stan!

 

Resten av min eftermiddag bestod av bokföring, den mindre glammiga delen med att driva ett eget företag. Och det var myyycket papper att gå igenom. Jag har som ovana att spara allt till en dag på året - inte så bra... Men! Jag har blivit mycket bättre på att ha koll på alla mina papper iallafall vilket alltid är något.

Mitt nyårslöfte för i år är att bli bättre på både bokföring och fakturering, jag jobbar på det. Man kan ju inte vara bra på allt, eller hur!

2018-02-10 12.25.53 1.jpg

Imorgon bär det av till min revisor, mer känd som min mamma, för att få koll på alla papprerna och kicka igång 2018 ordentligt. Jag har en liten halvpirrig känsla att detta året kan bli något riktigt stort.