Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson
Making memories last forever
logga.png

Blogg

Hingstannonser

De senaste veckorna har jag pysslat med lite hingstannonser, det är verkligen så himla roligt! Det är också svårt och utmanande. Jag vill få annonserna att stå ut och se proffsiga ut, samtidigt som de är lättlästa och utan för mycket krussiduller - något som inte alltid är helt enkelt att lyckas få till.

fimur kopiera.jpg

Jag skulle kanske inte säga att jag är bäst på att få till den grafiska designen, absolut inte. Men jag har börjat hitta en stil, det tror jag nästan är viktigare. Själva bildhanteringen är ju inget problem, efter att ha lekt i Photoshop från och till i över 10 år känner jag mig minst sagt bekväm med det.

Nåväl, jag har fortfarande lite extra tid så kan åta mig fler hingstannonser under februari och mars. Priset är från 500 kr beroende på bilder och layout. Jag anpassar förstås färger och layout efter dina önskemål. Dessutom kan du köpa till matchande grafik till t ex Facebook eller trycksaker från 250 kr. Alla priser är inkl moms och faktureras i samband med att den färdiga produkten levereras.