Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson
Making memories last forever
logga.png

Blogg

Herkules fra Pegasus

I januari var jag och hälsade på i Karlstad som ni kanske har läst i bloggen. När jag var där hälsade jag på mina vänner Johanna och Elise och fotograferade deras hästar lite snabbt. Ja, väldigt snabbt till och med, vi la nog knappast ner mer än 15-20 minuter per häst. Det var januarimörkt och jag fick pressa kameran hårt, på plats kände jag mig inte jättenöjd. Men! Jag lär mig aldrig! "Döm inte bilden på den lilla skärmen du har på kameran" är nog det bästa rådet jag fått nån gång och tyvärr sällan följer. Jag får känslan av att det har gått dåligt utan att egentligen ha sett bilderna.

Nu har jag äntligen tagit mig tid att sitta ner och gå igenom de bilderna och det blev ett par riktiga guldkorn! Herkules fra Pegasus är så otroligt vacker och han gjorde sig så bra i den lite murriga skogsmiljön som vi fotograferade i. Några av bilderna känns som plockade ur sagoboken "Bland Tomtar och Troll".

 
DSC_5508-Redigera.jpg
 
 
DSC_5578-Redigera.jpg
 

Jag har under året bestämt mig för att sysselsätta mig med ett lite hemligt projekt, något som lett till att jag inte kan visa de bästa bilderna här just nu, men fler fotograferade vid samma tillfälle på Atlas frá Hvóli kommer senare i veckan.

Vilken bild är din favorit? Min är den första! Herkules har så vackra ögon och man förstår varför han har 9,0 för helhetsintryck. Han utstrålar sån självsäkerhet.

 
 
 
DSC_5591.jpg